ممنوعیت حساسیت می آورد! - چشمه دانش
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

برای نمایش / عدم نمایش پیام های ارسالی در پارسی یار اینجاکلیک کنید

  • + در پی در خواست کاربر گرامی گشت ارشاد که فرموده بودند: حاجی میشه واسه رخ ماهم یک شعر بگی ؟؟ گشت ارشادی و از روی گلت دل ها مات....شه شطرنج به آستان رخت بارها مات
  • + رخت خود را جمع ز پارسی یار کرده بودم بساط خود را پهن در تلگرام کرده بودم مهندس آمد و گفتا که نسناس فراموشکار روزهای آس و پاس بیا در دست خود گیر این یک رباط است پیام از دور بفرست نوعی انعکاس است منم توبه ز کار خویش کردم بساطم را به پارسی پهن کردم خداوند به حق هشت و چارت زما بگذر شتر دیدی ندیدی چشمه دانش تقدیم به مهندس فخری زید عزه
  • + آیت الله ابوالقاسم علیدوست: امام خمینی قدس سره شعار اصلی خود را بر رفتن شاه متمرکز کردند. امام رأس هرم قدرت پهلوی را نشانه گرفته بود و به خوبی بر این امر واقف بودند که با رفتن شاه، رژیم پهلوی نیز خواهد رفت. امام خمینی قدس سره برای پشتوانه نظریه «شاه باید برود » به شعارهای مردم استناد می کردند و می فرمودند:الآن تمام مردم ایران از بزرگ و کوچک شعارشان بر رفتن شاه است.
  • + آیت الله سید علی حسینی آملی: تمام مشکلات جامعه بشری به خاطر این است که از خواسته فطرت خود دور مانده‌اند. ما اگر به وجدان خودمان برگردیم بیدار می‌شویم.
  • + رمز إحرام رمز احرام این است که که کاری را که دیگران به مجرد وفات با تو می کنند تو با خود بنما! لباس ها را در آور، غسل کن، کفن بپوش، تسلیم ربّ شو، حزین باش و آماده فاصله گرفتن از عادات ترک مأنوس ها ، خائف و امیدوار باش.
  • + آیت الله علیدوست: دنیای امروز در شرایطی است که چه مسلمان و چه غیر مسلمان بیش از هر زمان دیگر احتیاج به رفتار فاطمی دارد و هرچه که زمان پشت سرگذاشته می‌شود این احتیاج بیشتر می‌شود که ما به الگویی همچون حضرت زهرا(س) نیازمندیم.
  • + .
  • + چندی است چو عبد یاغی گشتم با جرم و جنایت باغی گشتم با لطف خدا و ابواب نجاب از بی راه ها بازیافتی گشتم **************** سرهم بندی از چشمه دانش
  • + بنده عمریست که به تشییع بدن مشغولم بر لبم حوقله و به ذکر حق مشغولم بعد مرگم چه هراس ز آمبولانس و تشییع بنده عمریست که به تشییع بدن مشغولم سروده جشمه دانش اسفند 1394 ************* حوقله در زبان عربی مخفف لا حول و لا قوة الا بالله است.

طراحی این قالب توسط امیرحسین قدرتی انجام شده است


     
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

              آماربازدید:

              امروز: 19

              دیروز: 55

              کل: 453810

Haddade Adel
Haddade Adel
ممنوعیت حساسیت می آورد! چاپ فرستادن به ایمیل
تاریخ:92/4/31---ساعت: 3:17 صبح

 

به نام خداوند بخشنده مهربان

یکی از جملات بسیار معروف عبارتست از این جمله که:

ممنوعیت ، حساسیت می‌آورد.

میزان بهره‌وری مردم از این قاعده مختلف است. برخی هرگونه ممنوعیت را که باعث ایجاد حساسیت در طرف مقابل شود، را نمی‌خواند و همه مشکلات را زیر سر آن ممنوعیت می‌دانند و وقتی می‌گویند ممنوعیت حساسیت می‌آورد یعنی علت حساسیّت را از میان برداریم و آن چیزی نیست جز همان ممنوعیت !

اما این برداشت  افراطی از آن سخن صحیح نمی‌باشد،چرا که بسیاری از ممنوعیت‌ها ضرورت زندگی انسانی است و گر نه انسان را به اندازه حیوان  به پایین می‌کشاند.

به عنوان نمونه محجبه بودن بانوان یکی از محدودیت‌ها در مقابل دیدگان نامحرمان است و چه‌بسا گروهی از آنان به کنجکاوی و حساسیت و خیال‌بافی بپردازد اما وقتی عقل و شرع در ضرورت وجود این محدودیت با هم هم‌داستان هستند و در ترک آن مفسده‌های جبران‌ناپذیری وجود دارد.در اینجا باید حساسیت را کنترل کند و این مهم با دانستن و توجه به فلسفه آن محدودیت در بسیاری از موارد قابل حل است .

ممنوعیت حساسیت می آورد

اما در مقابل بسیاری از ممنوعیت‌های غیرضروری نیز وجود دارد که در پی خود،حساسیت‌های غیرقابل کنترلی را می‌آورد در این موارد قطعاً محدودیت‌های باید به نفع حساسیت‌ها حذف شوند .

به عنوان نمونه حریم گیری ها و محافظ کاری‌های بی‌مورد برخی از جوانان در مقابل پدر و مادر را می‌توان یادآور شد . برخی چنان برای وسایل شخصی، رایانه ،گوشی همراه ،و..... رمزها و سخت‌گیری‌های می‌گذارند که به پدر و مادر را به تب و تاب می‌اندازند و از پدر و مادر توقع دارند که فقط  با اعتماد به آنان تمامی دغدغه‌های خود را فراموش کنندو هر گونه بررسی  را از سوی پدر و مادر به‌معنای بی‌اعتمادی و خدایی ناکرده فضولی می‌فهمند.

این محدودیت‌ها ، باعث دامن زدند پدر خودروهای سنگین پدر و مادر در بوران آخرالزمان می‌گردد زمانی که هنوز خبرهای ناراحت‌کننده، روان والدین را بسیار آزرده می‌کند بسیاری‌از این دغدغه‌های شدید زیر سر محدودیت‌های بی‌مورد است که ما جوانان ،برای پدر و مادر قرار داده‌ایم و دریای احساس و عواطف او را نسبت به در پرورانده شده در دامانش،مواج کرده ایم.

حساسیت‌های پدر و مادر را نمی‌توان با اطمینان خاطر داد ن های پشت سر هم تأمین کرد بلکه باید مسیر تحقیق را برای آنان بازگشاییم تا حساسیت‌ها ی آنان را غیر قابل کنترل نکنیم .

پس اگر گفتند ممنوعیت حساسیت می‌آورد،نباید یک‌طرفه به قاضی رفت و محدودیت‌ها را به پای حساسیت‌ها قربانی کرد همچنان که نباید حساسیت‌ها را به پای محدودیت‌ها قربانی کرد بلکه موارد فرق می‌کند گاه محدودیت‌ها ما به حق هستند و گاه حساسیت‌ها .

چشمه دانش

13شهرالله 1394

تهران-حوزه علمیه بقیة الله الاعظم عج

 

 


 
Haddade Adel
Haddade Adel