ماجرای گمشدن کتاب آیت الله حسن زاده آملی - چشمه دانش
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

برای نمایش / عدم نمایش پیام های ارسالی در پارسی یار اینجاکلیک کنید

  • + در پی در خواست کاربر گرامی گشت ارشاد که فرموده بودند: حاجی میشه واسه رخ ماهم یک شعر بگی ؟؟ گشت ارشادی و از روی گلت دل ها مات....شه شطرنج به آستان رخت بارها مات
  • + رخت خود را جمع ز پارسی یار کرده بودم بساط خود را پهن در تلگرام کرده بودم مهندس آمد و گفتا که نسناس فراموشکار روزهای آس و پاس بیا در دست خود گیر این یک رباط است پیام از دور بفرست نوعی انعکاس است منم توبه ز کار خویش کردم بساطم را به پارسی پهن کردم خداوند به حق هشت و چارت زما بگذر شتر دیدی ندیدی چشمه دانش تقدیم به مهندس فخری زید عزه
  • + آیت الله ابوالقاسم علیدوست: امام خمینی قدس سره شعار اصلی خود را بر رفتن شاه متمرکز کردند. امام رأس هرم قدرت پهلوی را نشانه گرفته بود و به خوبی بر این امر واقف بودند که با رفتن شاه، رژیم پهلوی نیز خواهد رفت. امام خمینی قدس سره برای پشتوانه نظریه «شاه باید برود » به شعارهای مردم استناد می کردند و می فرمودند:الآن تمام مردم ایران از بزرگ و کوچک شعارشان بر رفتن شاه است.
  • + آیت الله سید علی حسینی آملی: تمام مشکلات جامعه بشری به خاطر این است که از خواسته فطرت خود دور مانده‌اند. ما اگر به وجدان خودمان برگردیم بیدار می‌شویم.
  • + رمز إحرام رمز احرام این است که که کاری را که دیگران به مجرد وفات با تو می کنند تو با خود بنما! لباس ها را در آور، غسل کن، کفن بپوش، تسلیم ربّ شو، حزین باش و آماده فاصله گرفتن از عادات ترک مأنوس ها ، خائف و امیدوار باش.
  • + آیت الله علیدوست: دنیای امروز در شرایطی است که چه مسلمان و چه غیر مسلمان بیش از هر زمان دیگر احتیاج به رفتار فاطمی دارد و هرچه که زمان پشت سرگذاشته می‌شود این احتیاج بیشتر می‌شود که ما به الگویی همچون حضرت زهرا(س) نیازمندیم.
  • + .
  • + چندی است چو عبد یاغی گشتم با جرم و جنایت باغی گشتم با لطف خدا و ابواب نجاب از بی راه ها بازیافتی گشتم **************** سرهم بندی از چشمه دانش
  • + بنده عمریست که به تشییع بدن مشغولم بر لبم حوقله و به ذکر حق مشغولم بعد مرگم چه هراس ز آمبولانس و تشییع بنده عمریست که به تشییع بدن مشغولم سروده جشمه دانش اسفند 1394 ************* حوقله در زبان عربی مخفف لا حول و لا قوة الا بالله است.

طراحی این قالب توسط امیرحسین قدرتی انجام شده است


     
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

              آماربازدید:

              امروز: 7

              دیروز: 55

              کل: 453798

Haddade Adel
Haddade Adel
ماجرای گمشدن کتاب آیت الله حسن زاده آملی چاپ فرستادن به ایمیل
تاریخ:95/4/8---ساعت: 5:15 صبح
ماجرای گمشدن کتاب آیت الله حسن زاده آملی
نویسنده کتاب تشنه دانش خاطره ای از ماجرای پیدا شدن کتاب علامه حسن زاده آملی از روی تعلیقه‌های ایشان بر متن کتاب بیان کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سیدمرتضی حسینی کمال آبادی، نویسنده کتاب تشنه دانش در حاشیه رونمایی از کتاب خود به بیان خاطره ای از ماجرای پیدا شدن کتاب علامه حسن زاده آملی پرداخت و گفت: شبی از شب‌های نورانی قدر در سال 1385 شمسی در شهرستان بابل، بعد از مراسم أحیاء، بنده و برخی دیگر در منزل یکی از دوستان، میهمان بودیم. یکی از حاضران از کتاب‌فروشان خیابان انقلاب در تهران بود. ایشان رو به بنده کرده و گفت: مجلدی از مجموعه رسائل محقق طوسی، چاپ حیدرآباد دارم که حروف‌نگاری آن به‌صورت سربی است. در این کتاب اکرمالاناؤس و ثاوذوسیوس نیز وجود دارد.

 

وی ادامه داد: مشتاقانه به او گفتم که این دو کتاب از مجموعه کتاب‌های درسی در مثلثات کروی است که حضرت علامه حسن‌زاده محضر علامه شعرانی فراگرفته است. امکان دارد که بنده این کتاب را ببینم؟ تبسمی کرد و گفت: میرزای شعرانی می‌فرمود که کتاب‌هایش لازم است نه متعدی؛ اما ما برعکس هستیم، کتاب‌های‌مان متعدی است نه لازم.

 

حجت الاسلام حسینی کمال آبادی بیان داشت: بعد از مدّتی کتاب را به دست من رساند تا کتاب را باز کردم، دیدم اکرمالاناؤس او از ابتدا تا انتها با خودکار تصحیح شده و تعلیقه‌های خوبی بر آن نگاشته شده است. شروع کردم به مطالعه تعلیقه‌ها. دیدم بسیار منضبط و قوی است. چشم‌گیر آنکه آخرِ برخی از آن حواشی با عنوان «آملی» مهر شده بود. حدس زدم این کتاب از آن علامه حسن‌زاده آملی باشد؛ اما دست‌خط با آن دست‌خطی که از ایشان معروف است، مطابقت نمی‌کرد. در همین فکر بودم که به خاطرم آمد ایشان می‌تواند به چند خط بنویسد و وقتی برخی حواشی را به امضای «ح. آملی» دیدم، حدسم تقویت شد.

 

وی ادامه داد: از طریق یکی از شاگردان حضرت علامه، خبر چنین کتابی را به ایشان رساندیم. حضرت علامه گفته بودند: این کتاب از آنِ بنده است که می‌خواستم آن را منتشر کنم ولی گم شد و الان پیدا شده است. با هماهنگی با آن دوست کتاب‌فروشمان، کتاب به آیت‌الله حسن‌زاده برگشت و خاطره‌ای شیرین برای ما به یادگار ماند.


 
Haddade Adel
Haddade Adel