فروردین 95 - چشمه دانش
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

برای نمایش / عدم نمایش پیام های ارسالی در پارسی یار اینجاکلیک کنید

  • + در پی در خواست کاربر گرامی گشت ارشاد که فرموده بودند: حاجی میشه واسه رخ ماهم یک شعر بگی ؟؟ گشت ارشادی و از روی گلت دل ها مات....شه شطرنج به آستان رخت بارها مات
  • + رخت خود را جمع ز پارسی یار کرده بودم بساط خود را پهن در تلگرام کرده بودم مهندس آمد و گفتا که نسناس فراموشکار روزهای آس و پاس بیا در دست خود گیر این یک رباط است پیام از دور بفرست نوعی انعکاس است منم توبه ز کار خویش کردم بساطم را به پارسی پهن کردم خداوند به حق هشت و چارت زما بگذر شتر دیدی ندیدی چشمه دانش تقدیم به مهندس فخری زید عزه
  • + آیت الله ابوالقاسم علیدوست: امام خمینی قدس سره شعار اصلی خود را بر رفتن شاه متمرکز کردند. امام رأس هرم قدرت پهلوی را نشانه گرفته بود و به خوبی بر این امر واقف بودند که با رفتن شاه، رژیم پهلوی نیز خواهد رفت. امام خمینی قدس سره برای پشتوانه نظریه «شاه باید برود » به شعارهای مردم استناد می کردند و می فرمودند:الآن تمام مردم ایران از بزرگ و کوچک شعارشان بر رفتن شاه است.
  • + آیت الله سید علی حسینی آملی: تمام مشکلات جامعه بشری به خاطر این است که از خواسته فطرت خود دور مانده‌اند. ما اگر به وجدان خودمان برگردیم بیدار می‌شویم.
  • + رمز إحرام رمز احرام این است که که کاری را که دیگران به مجرد وفات با تو می کنند تو با خود بنما! لباس ها را در آور، غسل کن، کفن بپوش، تسلیم ربّ شو، حزین باش و آماده فاصله گرفتن از عادات ترک مأنوس ها ، خائف و امیدوار باش.
  • + آیت الله علیدوست: دنیای امروز در شرایطی است که چه مسلمان و چه غیر مسلمان بیش از هر زمان دیگر احتیاج به رفتار فاطمی دارد و هرچه که زمان پشت سرگذاشته می‌شود این احتیاج بیشتر می‌شود که ما به الگویی همچون حضرت زهرا(س) نیازمندیم.
  • + .
  • + چندی است چو عبد یاغی گشتم با جرم و جنایت باغی گشتم با لطف خدا و ابواب نجاب از بی راه ها بازیافتی گشتم **************** سرهم بندی از چشمه دانش
  • + بنده عمریست که به تشییع بدن مشغولم بر لبم حوقله و به ذکر حق مشغولم بعد مرگم چه هراس ز آمبولانس و تشییع بنده عمریست که به تشییع بدن مشغولم سروده جشمه دانش اسفند 1394 ************* حوقله در زبان عربی مخفف لا حول و لا قوة الا بالله است.

طراحی این قالب توسط امیرحسین قدرتی انجام شده است


     
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

              آماربازدید:

              امروز: 293

              دیروز: 102

              کل: 454652

Haddade Adel
Haddade Adel
حاکمیت اخلاق حرفهای منجر به تحول در علوم انسانی میشود چاپ فرستادن به ایمیل
تاریخ:95/1/9---ساعت: 1:31 صبح


سیدمرتضی حسینی‌کمال‌آبادی در گفتگو با طلیعه:
حاکمیت اخلاق حرفه‌ای منجر به تحول در علوم انسانی می‌شود
استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم و مدیر موسسه ترمینولوژی فقه با اشاره به راهکارهای تحول در علوم انسانی اظهار کرد: تحقق این مهم در گرو حاکمیت اخلاق حرفه ای است.



به گزارش خبرنگار پایگاه خبری ـ تحلیلی طلیعه، حرکت به سمت قله تمدن سازی درگرو تحول در علوم و به‌ویژه علوم انسانی است. با توجه به گستره وسیع این علوم و همچنین با در نظر داشت دستاوردهای ارزشمند اسلام، به نظر می‌رسد امروز به‌عنوان یک کشور مسلمان با عقبه تمدنی و فرهنگی به این وسعت باید بتوانیم علوم انسانی اسلامی مبتنی بر دانش و فرهنگ بومی خود را ارائه کنیم که قطعاً تحقق این امر از یک‌جهت درگرو تقویت ظرفیت‌های پژوهشی است. در راستای بررسی مباحث مذکور با حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سیدمرتضی حسینی‌کمال‌آبادی، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم و مدیر موسسه ترمینولوژی فقه به گفت‌وگو نشسته‌ایم که حاصل آن را می‌خوانید:

*امروز سخنان فراوانی در باب تحول علوم انسانی در سطح حوزه و دانشگاه مطرح می‌شود، با توجه به‌تمامی دستاوردهایی که از گذشته تاکنون در اختیارداریم از نظر شما امروز چه نیازی به این تحول داریم؟ به‌ بیان‌ دیگر دیدگاهتان را در مورد چرایی تحول در علوم انسانی بفرمایید؟

مطالب مختلفی در مورد چرایی تحول بیان‌ شده است مثلاً برخی بر این اندیشه هستند که بنیان‌های علوم انسانی موجود بر اساس انسان‌محوری است و نه خدامحوری، یعنی بر اساس اومانیسم است. سخنان از این قبیل بسیار گفته‌شده است که به‌جای خود درست است، اما از یک منظر دیگر اساساً دانش یک مسئله و مقوله غیرمتناهی است. دانش از اوصافی است که بر حق متعال صادق می‌آید و هر وصف کمالی که بر خداوند صادق می‌آید، غیرمتناهی است، لذا دانش هرگز به‌جایی نمی‌رسد که درب اش بسته شود و سخن از تحول آن بی‌معنا شود؛ به‌عبارت‌دیگر بی‌کرانگی دانش اقتضای تحولی دائم و ضرور دارد. از این منظر هر چه دانش بشری پیشرفت کند باز آیه وَ ما أُوتیتُمْ مِنَ الْعِلْمِ إِلاَّ قَلیلاً صادق است، زیرا در مقابل غیر متناهی راهی طی نکرده است.

تحول به ترمیم و پالایش آنچه هست و پیشرفت آن برای دانش امری ضروری است معنا می‌شود و این مهم، فقط خاص علوم انسانی نیست، دانش‌ها دائماً باید پالایش شوند و لذا تحول امری ضروری است ولو اینکه شبهات و بنیان‌های اشتباه که امروزه ما را به‌ضرورت تحول رسانده، در علوم انسانی نباشد.
ادامه مطلب...

 
 
Haddade Adel
Haddade Adel