اسفند 93 - چشمه دانش
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

برای نمایش / عدم نمایش پیام های ارسالی در پارسی یار اینجاکلیک کنید

  • + در پی در خواست کاربر گرامی گشت ارشاد که فرموده بودند: حاجی میشه واسه رخ ماهم یک شعر بگی ؟؟ گشت ارشادی و از روی گلت دل ها مات....شه شطرنج به آستان رخت بارها مات
  • + رخت خود را جمع ز پارسی یار کرده بودم بساط خود را پهن در تلگرام کرده بودم مهندس آمد و گفتا که نسناس فراموشکار روزهای آس و پاس بیا در دست خود گیر این یک رباط است پیام از دور بفرست نوعی انعکاس است منم توبه ز کار خویش کردم بساطم را به پارسی پهن کردم خداوند به حق هشت و چارت زما بگذر شتر دیدی ندیدی چشمه دانش تقدیم به مهندس فخری زید عزه
  • + آیت الله ابوالقاسم علیدوست: امام خمینی قدس سره شعار اصلی خود را بر رفتن شاه متمرکز کردند. امام رأس هرم قدرت پهلوی را نشانه گرفته بود و به خوبی بر این امر واقف بودند که با رفتن شاه، رژیم پهلوی نیز خواهد رفت. امام خمینی قدس سره برای پشتوانه نظریه «شاه باید برود » به شعارهای مردم استناد می کردند و می فرمودند:الآن تمام مردم ایران از بزرگ و کوچک شعارشان بر رفتن شاه است.
  • + آیت الله سید علی حسینی آملی: تمام مشکلات جامعه بشری به خاطر این است که از خواسته فطرت خود دور مانده‌اند. ما اگر به وجدان خودمان برگردیم بیدار می‌شویم.
  • + رمز إحرام رمز احرام این است که که کاری را که دیگران به مجرد وفات با تو می کنند تو با خود بنما! لباس ها را در آور، غسل کن، کفن بپوش، تسلیم ربّ شو، حزین باش و آماده فاصله گرفتن از عادات ترک مأنوس ها ، خائف و امیدوار باش.
  • + آیت الله علیدوست: دنیای امروز در شرایطی است که چه مسلمان و چه غیر مسلمان بیش از هر زمان دیگر احتیاج به رفتار فاطمی دارد و هرچه که زمان پشت سرگذاشته می‌شود این احتیاج بیشتر می‌شود که ما به الگویی همچون حضرت زهرا(س) نیازمندیم.
  • + .
  • + چندی است چو عبد یاغی گشتم با جرم و جنایت باغی گشتم با لطف خدا و ابواب نجاب از بی راه ها بازیافتی گشتم **************** سرهم بندی از چشمه دانش
  • + بنده عمریست که به تشییع بدن مشغولم بر لبم حوقله و به ذکر حق مشغولم بعد مرگم چه هراس ز آمبولانس و تشییع بنده عمریست که به تشییع بدن مشغولم سروده جشمه دانش اسفند 1394 ************* حوقله در زبان عربی مخفف لا حول و لا قوة الا بالله است.

طراحی این قالب توسط امیرحسین قدرتی انجام شده است


     
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

              آماربازدید:

              امروز: 53

              دیروز: 98

              کل: 487425

Haddade Adel
Haddade Adel
فیلم سمینار «نقش ادبیات عرب در فرآیند استنباط » عرضه شد چاپ فرستادن به ایمیل
تاریخ:93/12/28---ساعت: 5:24 صبح

در پی برگزاری سمینار نقش ادبیات عرب در فرآیند إجتهاد و استقبال پرشور مسئولان، مدیران، استادان و طلاب گرامی به اطلاع می رساند که فیلم سمینار آماده عرضه شده است.
فیلم یاد شده با کیفیت بالا فیلم برداری شده و با همکاری فعالان عرصه تدوین به صورت حرفه ای تدوین شده است.
طلاب و دانشجویان گرامی و همه مشتاقان عرصه ادبیات عرب در سرتاسر کشور میتوانند از طریق فروشگاه سایت کانون ادبیات عرب ، نسبت به تهیه فیلم اقدام نمایند. در پایان لازم است که از همه عزیزانی که در تماس های متعدد مشتاق فیلم سمینار بودند؛ به علت فاصله زمانی عذر خواهی کنیم.

 


 
فروتنی در قلمروی فردی و اجتماعی چاپ فرستادن به ایمیل
تاریخ:93/12/10---ساعت: 11:55 عصر

به قلم  سید مرتضی حسینی کمال آبادی تقریر شد.

فروتنی در قلمروی فردی و اجتماعی

حضرت استاد علیدوست در درس اخلاق، روز چهارشنبه مورخ 29/12/93 به مبحث تواضع در دو حوزه فردی و اجتماعی پرداختند .

بسم الله الرحمن الرحیم

الحمدلله رب العالمین و الصلاة و السّلام علی رسول الله و علی آله آل الله الذّین بهم فتح الله وبهم یختم الله و لعنة الله علی اعداِئهم اعداء الله الی یوم لقاء الله.

قال رسول الله صلى الله علیه و آله : إذا تَواضَعَ العَبدُ رَفَعَهُ اللّه ُ إلَى السَّماءِ السّابِعَةِ؛ هرگاه بنده فروتنى کند، خداوند او را تا آسمان هفتم بالا می‌برد. (میزان الحکمة، 13: 222).

قال امیرالمومنین علی علیه السلام : التواضع ثمرة العلم(شرح غرر و درر، چاپ دانشگاه، ج1/81).

تواضع، از صفاتی است که بر حسنش، همه عاقلان اتفاق نظر دارند. بیان تواضع در شریعت، تاسیسی از شارع مقدس نیست؛ بلکه از نهادهایی است که به امضای شارع رسیده است، البته مواردی از آن را  استثنا کرده است. امضای شارع، صرف تایید نیست؛ بلکه وقتی یک حقیقت به امضای او می‌رسد، یک حُسن عقلی، در منظومه دین به حُسن اخروی دارای ثواب در اخرت تبدیل می شود و انسان مومن انگیزه بیشتر برانجامش پیدا می‌کند. توجه به این نکته ضروری است  چرا که برخی، امضای شارع را تاییدی صرف می‌دانند و این ناصحیح است.

 

ادامه مطلب...

 
بهره بردن از فرصت ها در بسترِطلایی ترین فرصتِ تاریخی عالمان شیعه چاپ فرستادن به ایمیل
تاریخ:93/12/9---ساعت: 11:27 عصر

به قلم حسینی کمال آبادی تقریر شد.

بهره بردن از فرصت ها در بسترِطلایی ترین فرصتِ تاریخی عالمان شیعه

حضرت استاد ابوالقاسم علیدوست مد ظله در درس خارج فقه مورخ 21/11/1393 با موضوع «بهره وری از فرصت ها» در طلایی ترین فرصتِ تاریخی عالمان شیعه به سخنرانی پرداختند.

بسم الله الرحمن الرحیم

امیر مؤمنان ع می فرمایند: إنتَهِزوا فُرُصَ الخیر، فإنها تَمُرُّ مَرّ َالسَحاب (مستدرک الوسائل، 1408، 12: 142)

 در موضوع «اغتنام فرصت» روایات زیادی داریم، هرچند این دست از مطالب، نیازی به روایت ندارد و صدور آن از پیامبر صلى‏ الله ‏علیه ‏و ‏آله و امامان علیهم السلام از شان نبوت و امامت نیست بلکه از این جهت که مصلح اجتماعی هستند، صادر شده است.http://hoseinikamal.parsiblog.com/Files/45c9394ce11b9124e635f0313fbde56d.jpg

فرصت‌ها، همانند گذر ابرها و تیرهای رها شده از چلّه، با سرعت درگذرند و آنچه مهم است جهت گیری انسان در مقابل این فرصت‌ها است.

مکاتب مختلف، در قبال این موضوع، جهت گیری های گوناگون دارند، در نظام انسان محوری(Humanism )، فرصت‌ها، عنوان حق و نوعی برخورداری را دارند و انسان در هر جهت که بخواهد می‍تواند به مصرف برساند، در این اندیشه، انسان، از چنان حقی برخوردار است که می تواند فرصت ها را بسان خاکستر، به باد دهد و حتی می تواند بگوید: ما می‍خواهیم احمق باشیم، چنانکه گفته اند.

ادامه مطلب...

 
اولین میزگرد اساتید صرف مدرسه علمیه معصومیه برگزار شد چاپ فرستادن به ایمیل
تاریخ:93/12/6---ساعت: 5:36 عصر

اولین میزگرد اساتید صرف مدرسه علمیه معصومیه برگزار شد.

مجمع اساتید معاونت آموزشی مدرسه علمیه معصومیه، میزگرد علمی-پژوهشی اساتید صرف را در رواق اندیشه علامه امینی ره برگزار کرد.

نشست یاد شده با دبیری استاد حسینی کمال آبادی و با حضور اساتید صرفِ مدرسه حجج اسلام میرزایی پور، بنی عصار، آقانصیری، جلیلی،واسوغ، محمدی و آقایان کچویی و عباس آبادی برگزار شده و حدود سه ساعت به طول انجامید.
محورهای این میزگرد به شرح زیر بود:
1. دانش صرف در حوزه علمیه هست ها و بایدها

2. ارزیابی کتاب درسی «صرف ساده» امتیازها و کاستی ها

3. بیان روش های تدریس و نزدیک سازی روش ها

4. مدیریت ماده درسی برای اتمام کتاب تا پایان سال

5. گزارش وضعیت علمی و روحی دانش پژوهان

6. بایسته های کاربردی سازی دانش صرف

7. و....
مجمع اساتید در آینده ای نزدیک مشروح سخنان مطرح شده در این میزگرد را گزارش خواهد کرد.

 

 


 
Haddade Adel
Haddade Adel