تیر 94 - چشمه دانش
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

برای نمایش / عدم نمایش پیام های ارسالی در پارسی یار اینجاکلیک کنید

  • + در پی در خواست کاربر گرامی گشت ارشاد که فرموده بودند: حاجی میشه واسه رخ ماهم یک شعر بگی ؟؟ گشت ارشادی و از روی گلت دل ها مات....شه شطرنج به آستان رخت بارها مات
  • + رخت خود را جمع ز پارسی یار کرده بودم بساط خود را پهن در تلگرام کرده بودم مهندس آمد و گفتا که نسناس فراموشکار روزهای آس و پاس بیا در دست خود گیر این یک رباط است پیام از دور بفرست نوعی انعکاس است منم توبه ز کار خویش کردم بساطم را به پارسی پهن کردم خداوند به حق هشت و چارت زما بگذر شتر دیدی ندیدی چشمه دانش تقدیم به مهندس فخری زید عزه
  • + آیت الله ابوالقاسم علیدوست: امام خمینی قدس سره شعار اصلی خود را بر رفتن شاه متمرکز کردند. امام رأس هرم قدرت پهلوی را نشانه گرفته بود و به خوبی بر این امر واقف بودند که با رفتن شاه، رژیم پهلوی نیز خواهد رفت. امام خمینی قدس سره برای پشتوانه نظریه «شاه باید برود » به شعارهای مردم استناد می کردند و می فرمودند:الآن تمام مردم ایران از بزرگ و کوچک شعارشان بر رفتن شاه است.
  • + آیت الله سید علی حسینی آملی: تمام مشکلات جامعه بشری به خاطر این است که از خواسته فطرت خود دور مانده‌اند. ما اگر به وجدان خودمان برگردیم بیدار می‌شویم.
  • + رمز إحرام رمز احرام این است که که کاری را که دیگران به مجرد وفات با تو می کنند تو با خود بنما! لباس ها را در آور، غسل کن، کفن بپوش، تسلیم ربّ شو، حزین باش و آماده فاصله گرفتن از عادات ترک مأنوس ها ، خائف و امیدوار باش.
  • + آیت الله علیدوست: دنیای امروز در شرایطی است که چه مسلمان و چه غیر مسلمان بیش از هر زمان دیگر احتیاج به رفتار فاطمی دارد و هرچه که زمان پشت سرگذاشته می‌شود این احتیاج بیشتر می‌شود که ما به الگویی همچون حضرت زهرا(س) نیازمندیم.
  • + .
  • + چندی است چو عبد یاغی گشتم با جرم و جنایت باغی گشتم با لطف خدا و ابواب نجاب از بی راه ها بازیافتی گشتم **************** سرهم بندی از چشمه دانش
  • + بنده عمریست که به تشییع بدن مشغولم بر لبم حوقله و به ذکر حق مشغولم بعد مرگم چه هراس ز آمبولانس و تشییع بنده عمریست که به تشییع بدن مشغولم سروده جشمه دانش اسفند 1394 ************* حوقله در زبان عربی مخفف لا حول و لا قوة الا بالله است.

طراحی این قالب توسط امیرحسین قدرتی انجام شده است


     
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

              آماربازدید:

              امروز: 52

              دیروز: 72

              کل: 486759

Haddade Adel
Haddade Adel
شناسه و تلخیصی از مقاله روشن فکری حوزوی اثر استاد پارسانیا چاپ فرستادن به ایمیل
تاریخ:94/4/27---ساعت: 3:55 عصر

 

 

شناسه و تلخیصی از مقاله روشن فکری حوزوی اثر استاد پارسا نیا

سید مرتضی حسینی کمال آبادی

مقاله روشن فکری حوزوی، اثر حمید پارسانیا به زبان فارسی ، به موضوع روشن فکری حوزوی،  در فرآیند إجتماعی؛ تاریخی می پردازد. نویسنده در این مقاله سنگین قلم زده تا مطالبی بیشتر را در آن جای دهد. غنای محتوای مقاله از گستردگی اشراف نویسنده بر تاریخ معاصر حکایت دارد. با وجود اینکه مقاله رویکری إجتماعی تاریخی دارد، ارجاع به منابع، بسیار محدود است، مقاله از قسمت نتیجه گیری و کتابنامه خالی است، در ارجاعات پاورقی اطلاعات کتابنامه آورده شده است. این مقاله در کتاب حوزه و روشنفکری به همت دانشگاه باقر العلوم منتشر شده است.http://www.rasanews.ir/Images/News/Larg_Pic/20-1-1390/IMAGE634379580376406250.jpg

روشن فکری را در شش معنای إحتمالی معادل یابی کرده است.  

در نگاه حوزوی، روشن فکر را در مرتبه نخست، عالم ربانی است و در مرتبه دوم، متعلم طریق رستگاری است.
روشن فکری حوزوی، امری صرفا علمی نیست، بلکه با نور معنویت آغاز می شود.
  حوزه علمیه، در طول تاریخ فکری و عملی خود، بر اساس چنین بینشی ، کانون معرفتی خود را تدوام بخشیده و در دوران معاصر نیز روشن فکری و روشن گری خود مناسب با این هویت را در ابعاد نظری و عملی، حفظ کرده است.

روشن فکری حوزوی از بعد اعتقادی : حفظ حکمت صدرایی و تبدیل آن به مکتب فلسفی غالب . به همین دلیل حوزه های شیعی در تقابل با روشن گری مدرن مسیری جدا از مسیر دیگر حوزه های علمی جهان طی کرد. نقطه اوج این فعالیت را در پایان دهه بیست و ورود اولین آثار فلسفی غرب و مقابله با افکار مارکسیستی می توان دریافت.
مصادیق : بدایع الحکم زنوزی/ رسائل میرزا ابوالحسن شعرانی/علامه طباطبایی/ شهید مطهری
ادامه مطلب...

 
کتابشناسی تپه جاویدی و راز إشلو چاپ فرستادن به ایمیل
تاریخ:94/4/3---ساعت: 3:23 عصر

کتابشناسی تپه جاویدی و راز إشلو

سید مرتضی حسینی کمال آبادی

«کتاب تپه جاویدی و راز إشلو» اثر اکبر صحرایی(م 1339ش) به زبان فارسی به زندگی جهادی شهید مرتضی جاویدی و همراهانش در انقلاب 1356 تا شهادت 1365می پردازد. سعید عاکف ( نویسند? خاک های نرم کوشک) می گوید: اگر کسی از من بپرسد: تأثیرگذارترین کتابی که تاکنون دربار? دفاع مقدس خوانده ای، چه کتابی است،می گویم: "تپ? جاویدی و راز اشلو"جمله ای از شهید صیاد شیرازی مؤید این مطلب است؛ او می گوید: در تمام دورانی که همراه رزمندگان و فرماندهان خدمت حضرت امام می رسیدم , فقط یکبار دیدم که امام رزمنده ای را در آغوش گرفت و پیشانی اش را بوسید, و آن کسی نبود جز "شهید مرتضی جاویدی "یا همان اشلوی معروف.

ساختار کتاب

کتاب حاضر از زبان 40 راوی به صورت اول شخص روایت می‌شود که این تعداد راوی در مجموع 133 روایت از مقاطع مختلف زندگی شهید مرتضی جاویدی بیان می‌کنند. از جمله راویان کتاب می‌توان به محسن رضایی، شهید صیاد شیرازی، قاسم سلیمانی، همسر شهید مرتضی جاویدی و تعدادی از همرزمان آن شهید اشاره کرد.
ادامه مطلب...

 
Haddade Adel
Haddade Adel