آخرین اخبار از وضعیت جسمی حضرت علامه حسن زاده آملی حفظه الله - چشمه دانش
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

برای نمایش / عدم نمایش پیام های ارسالی در پارسی یار اینجاکلیک کنید

  • + در پی در خواست کاربر گرامی گشت ارشاد که فرموده بودند: حاجی میشه واسه رخ ماهم یک شعر بگی ؟؟ گشت ارشادی و از روی گلت دل ها مات....شه شطرنج به آستان رخت بارها مات
  • + رخت خود را جمع ز پارسی یار کرده بودم بساط خود را پهن در تلگرام کرده بودم مهندس آمد و گفتا که نسناس فراموشکار روزهای آس و پاس بیا در دست خود گیر این یک رباط است پیام از دور بفرست نوعی انعکاس است منم توبه ز کار خویش کردم بساطم را به پارسی پهن کردم خداوند به حق هشت و چارت زما بگذر شتر دیدی ندیدی چشمه دانش تقدیم به مهندس فخری زید عزه
  • + آیت الله ابوالقاسم علیدوست: امام خمینی قدس سره شعار اصلی خود را بر رفتن شاه متمرکز کردند. امام رأس هرم قدرت پهلوی را نشانه گرفته بود و به خوبی بر این امر واقف بودند که با رفتن شاه، رژیم پهلوی نیز خواهد رفت. امام خمینی قدس سره برای پشتوانه نظریه «شاه باید برود » به شعارهای مردم استناد می کردند و می فرمودند:الآن تمام مردم ایران از بزرگ و کوچک شعارشان بر رفتن شاه است.
  • + آیت الله سید علی حسینی آملی: تمام مشکلات جامعه بشری به خاطر این است که از خواسته فطرت خود دور مانده‌اند. ما اگر به وجدان خودمان برگردیم بیدار می‌شویم.
  • + رمز إحرام رمز احرام این است که که کاری را که دیگران به مجرد وفات با تو می کنند تو با خود بنما! لباس ها را در آور، غسل کن، کفن بپوش، تسلیم ربّ شو، حزین باش و آماده فاصله گرفتن از عادات ترک مأنوس ها ، خائف و امیدوار باش.
  • + آیت الله علیدوست: دنیای امروز در شرایطی است که چه مسلمان و چه غیر مسلمان بیش از هر زمان دیگر احتیاج به رفتار فاطمی دارد و هرچه که زمان پشت سرگذاشته می‌شود این احتیاج بیشتر می‌شود که ما به الگویی همچون حضرت زهرا(س) نیازمندیم.
  • + .
  • + چندی است چو عبد یاغی گشتم با جرم و جنایت باغی گشتم با لطف خدا و ابواب نجاب از بی راه ها بازیافتی گشتم **************** سرهم بندی از چشمه دانش
  • + بنده عمریست که به تشییع بدن مشغولم بر لبم حوقله و به ذکر حق مشغولم بعد مرگم چه هراس ز آمبولانس و تشییع بنده عمریست که به تشییع بدن مشغولم سروده جشمه دانش اسفند 1394 ************* حوقله در زبان عربی مخفف لا حول و لا قوة الا بالله است.

طراحی این قالب توسط امیرحسین قدرتی انجام شده است


     
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

              آماربازدید:

              امروز: 706

              دیروز: 98

              کل: 488078

Haddade Adel
Haddade Adel
آخرین اخبار از وضعیت جسمی حضرت علامه حسن زاده آملی حفظه الله چاپ فرستادن به ایمیل
تاریخ:91/10/12---ساعت: 4:56 عصر

آخرین اخبار از وضعیت جسمی

حضرت علامه حسن زاده آملی حفظه الله





به گزارش وبلاگ علامه دهر



   

استاد علامه حسن زاده آملی(حفظه الله) که اوایل تابستان امسال به زادگاهشان، روستای "ایرا" رفته بودند، روز پنج شنبه شانزدهم شهریور ماه به تهران بازگشتند. 

علامه دهر

ایشان دو روز پس از آن(شنبه هجدهم شهریور) بر اثر لغزیدگی از پلّه دچار ترک خوردگی استخوان فمور شده بودند که پس از چند روز بستری در بیمارستان شریعتی و کسب بهبودی نسبی، ظهر چهارشنبه بیست و دوم شهریورماه به منزل بازگشتند.

در این مدّت چندروزه بستری در بیمارستان، دکتر علی لاریجانی، آیت الله آملی لاریجانی و خانم دکتر وحید دستجردی(وزیر بهداشت) از جمله افرادی بودند که موفّق به عیادت از آن عالم فرزانه شدند.

به گزارش وبلاگ علامه دهر معظّمٌ له پس از چند روز حضور در منزل و مراجعه مکرّر به بیمارستان جهت پیگیری اوضاع درمانی شان(با مشورت پزشک معالج) تصمیم گرفتند تا مجدّداً در بیمارستان(امّا این بار در بیمارستان شهید رجایی) بستری شده و تا حصول بهبودی قابل قبول در آنجا بمانند. این بار امّا مدّت بستری ایشان طولانی تر از قبل شده بود ولی حضرت علامه(حفظه الله) در آن ایّام نیز کما فی السّابق، خود را از مطالعه و تتبّع در کتب دور نکرده و با انیس و همدم چندین ساله خویش همنشین بودند.

علامه دهر 

عصر روز یکشنبه نهم مهرماه خبری بر روی خروجی خبرگزاری ها قرار گرفت که علاقمندان و ارادتمندان آن عارف فرزانه را به تکاپو برای دریافت و توضیحات بیشتری واداشت "عیادت رهبر معظّم انقلاب از علامه حسن زاده آملی". بلافاصله "یک عکس" از این دیدار به یاد ماندنی در فضای مجازی منتشر و به سرعت هزاران بار کلیک شد امّا این، همه ی آن چیزی نبود که در آن دیدار صمیمی گذشت، قطعاً علاقمندان عرفان با این یک جرعه نمی توانستند تشنگی شان را رفع کنند، شاید به همین علّت و بر اساس قانونی نانوشته، سایت شخصی رهبر معظّم انقلاب بلافاصله و در فردای همان روز دو عکس دیگر از این دیدار را منتشر نمود تا کمی از این عطش معنوی بکاهد.

بعد از تشریف فرمایی مقام معظّم رهبری به منزل حضرت علامه( که در بهمن ماه 1389 انجام شد) شاید کسی فکر نمی کرد محلّ و قرار ملاقات بعدی این دو عزیز، بیمارستان شهید رجایی تهران باشد امّا دست تقدیر اینگونه رقم زد تا ثابت کند رهبری معظّم انقلاب قلباً برای عارف و فیلسوف دلسوخته دغدغه دارد و علم پروری ایشان محدود به (فقط) بیت علما نمی شود، شاید از همین رو باشد که ایشان در دیدار با حضرت علامه(بهمن ماه 1389) مُدام از روش سلوک اساتید حضرت علامه و بیان خاطرات نابی از مرحوم میرزا مهدی الهی قمشه ای، علامه شعرانی و حضرت علامه طباطبایی(رحمه الله علیهم) صحبت می کردند و با آن دانسته ها و علم به اینکه حضرت علامه حسن زاده آملی، مجموعه ای از زوایای پنهان آرا و نظرات عرفا و علمای سلف در سده ی اخیر هستند، در روز عیادت ایشان از پزشکان معالج می خواهند تا مراقبت درمانی بیشتر و دقیق تری از این گنجینه ی علوم و معارف و پیر حکمت و عرفان بشود.

 

شنیده ها حاکی است مسئولین و پرسنل زحمتکش و خدوم بیمارستان نیز الحقّ و الانصاف شبانه روز در تلاش برای بهبود وضعیت ایشان مشغول به کار بودند که جا دارد به نیابت از ارادتمندان حضرت علامه حسن زاده آملی(حفظه الله) از همه ی این عزیزان تقدیر و تشکّر نماییم.

امّا در علم دوستی و عالم پروری رهبر معظّم انقلاب به همین اندازه مختصر اکتفا نموده و به مابقی گزارش می پردازیم:

استاد حسن زاده آملی اوایل آبان ماه امسال از بیمارستان شهید رجایی نیز ترخیص شده و این بار به آمل رفتند. جایی که بیست و چهار سال تمام در مسجد سبزه میدانش بذرافشانی کرده و شاگردان زیادی از خرمن معارفش خوشه چینی کرده اند مجالس و محافلی که آثار سترگی چون ممدّالهمم فی شرح فصوص الحکم، اتّحاد عاقل و معقول و چند اثر ارزشمند دیگر حضرت علامه از آنجا ریشه دوانده تا امروز چون درختی تنومند قد علم کرده و مشتاقان قرآن و عرفان و برهان در سایه سار آن از ثمره اش استفاده کنند.

بهتر است عنان قلم را نگه داشته و بیش از این ننویسیم که نگفتنش فواید بیشتری خواهد داشت به فرمایش خواجه عبدالله انصاری "آنچه حلاج گفت من هم گفتم، او آشکارا گفت من نهفتم".

حضرت استاد در مدّت اقامت یک و نیم ماهه شان در آمل باز هم به مطالعه آثار پرداخته و گاهی نیز قدم زدن را(به سفارش پزشک معالج) تمرین می کردند که بحمدالله روند بهبودی شان نیز مثبت است.

قرائت فاتحه بر مزار والده مکرّمه در روستای اهلم، زیارت اماکن متبرّکه و عرض ادب به ساحت قدسی امامزادگان (علیهم السلام) در جای جای آمل از جمله کارهایی بود که معظّمٌ له در این ایّام به آن مشغول بودند. 

علامه دهر

امّا نظاره عجایب دریای خروشان و از نگاه "عین الیقین" دیدن "یا مَن فی البحار عجائبه" از جانب عزیزی که می گوید "الهی! موج از دریا خیزد و با وی آمیزد و در وی گریزد و از وی ناگزیر است، انّا لله و انّا الیه راجعون" و گاهی نیز لسان مبارکشان به این بیت مترنّم می شود که "این چه دریای شگرفی است که از لجّه ی وی/ دُر یکدانه ی آدم به کنار آمده است" صحنه ای زیبا، به یاد ماندنی و کم نظیر است که شاید توفیقش به سختی نصیب گردد.

إن شاءالله باز هم شاهد نزول اجلال آن عارف فرزانه و قدم زدن آن عزیز و حکیم وارسته در شهر آمل خواهیم بود.

در پایان، صحت، سلامت و طول عمر همه علمای شیعه را از درگاه حضرت ربّ العالمین مسئلت می نماییم.


 
Haddade Adel
Haddade Adel