کتابشناسی دولت مرد چهارم - چشمه دانش
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

برای نمایش / عدم نمایش پیام های ارسالی در پارسی یار اینجاکلیک کنید

  • + در پی در خواست کاربر گرامی گشت ارشاد که فرموده بودند: حاجی میشه واسه رخ ماهم یک شعر بگی ؟؟ گشت ارشادی و از روی گلت دل ها مات....شه شطرنج به آستان رخت بارها مات
  • + رخت خود را جمع ز پارسی یار کرده بودم بساط خود را پهن در تلگرام کرده بودم مهندس آمد و گفتا که نسناس فراموشکار روزهای آس و پاس بیا در دست خود گیر این یک رباط است پیام از دور بفرست نوعی انعکاس است منم توبه ز کار خویش کردم بساطم را به پارسی پهن کردم خداوند به حق هشت و چارت زما بگذر شتر دیدی ندیدی چشمه دانش تقدیم به مهندس فخری زید عزه
  • + آیت الله ابوالقاسم علیدوست: امام خمینی قدس سره شعار اصلی خود را بر رفتن شاه متمرکز کردند. امام رأس هرم قدرت پهلوی را نشانه گرفته بود و به خوبی بر این امر واقف بودند که با رفتن شاه، رژیم پهلوی نیز خواهد رفت. امام خمینی قدس سره برای پشتوانه نظریه «شاه باید برود » به شعارهای مردم استناد می کردند و می فرمودند:الآن تمام مردم ایران از بزرگ و کوچک شعارشان بر رفتن شاه است.
  • + آیت الله سید علی حسینی آملی: تمام مشکلات جامعه بشری به خاطر این است که از خواسته فطرت خود دور مانده‌اند. ما اگر به وجدان خودمان برگردیم بیدار می‌شویم.
  • + رمز إحرام رمز احرام این است که که کاری را که دیگران به مجرد وفات با تو می کنند تو با خود بنما! لباس ها را در آور، غسل کن، کفن بپوش، تسلیم ربّ شو، حزین باش و آماده فاصله گرفتن از عادات ترک مأنوس ها ، خائف و امیدوار باش.
  • + آیت الله علیدوست: دنیای امروز در شرایطی است که چه مسلمان و چه غیر مسلمان بیش از هر زمان دیگر احتیاج به رفتار فاطمی دارد و هرچه که زمان پشت سرگذاشته می‌شود این احتیاج بیشتر می‌شود که ما به الگویی همچون حضرت زهرا(س) نیازمندیم.
  • + .
  • + چندی است چو عبد یاغی گشتم با جرم و جنایت باغی گشتم با لطف خدا و ابواب نجاب از بی راه ها بازیافتی گشتم **************** سرهم بندی از چشمه دانش
  • + بنده عمریست که به تشییع بدن مشغولم بر لبم حوقله و به ذکر حق مشغولم بعد مرگم چه هراس ز آمبولانس و تشییع بنده عمریست که به تشییع بدن مشغولم سروده جشمه دانش اسفند 1394 ************* حوقله در زبان عربی مخفف لا حول و لا قوة الا بالله است.

طراحی این قالب توسط امیرحسین قدرتی انجام شده است


     
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

              آماربازدید:

              امروز: 257

              دیروز: 238

              کل: 482122

Haddade Adel
Haddade Adel
کتابشناسی دولت مرد چهارم چاپ فرستادن به ایمیل
تاریخ:92/2/21---ساعت: 8:7 عصر
«دولتمرد چهارم» رونمایی می‌شود

کتاب «دولتمرد چهارم» زیست‌نامه و اندیشه سیاسی «سیدحسین نصر» به قلم حجت‌الاسلام منصور مهدوی به رشته تحریر در آمده است و به زودی رونمایی می‌شود.

خبرگزاری فارس: «دولتمرد چهارم» رونمایی می‌شود

به گزارش خبرنگار آیین و اندیشه خبرگزاری فارس، کتاب «دولتمرد چهارم» از سوی انتشارات اشراق حکمت منتشر شده و ادامه‌ای بر کتاب قبلی مؤلف تحت عنوان «سنجش سنت» ارزیابی مکتب سنت‌گرایی بر پایه اندیشه‌های سید حسین نصر است.

دولتمرد چهارم شامل 6 فصل است که در فصل اول شرحی از دو دهه تعامل روشنفکران و اصلاح طلبان با سید حسین نصر ارائه می‌شود. در این فصل نظر برخی شخصیت‌های همسو با وی نیز عرضه شده است.

فصل دوم زیست‌نامه او را در برگرفته است. تلاش برای شناختن خانواده و مراحل تحصیل سیدحسین نصر در این فصل گنجیده است. همچنین در این فصل آمده است که نصر در برهه‌ای از دوران تحصیل خود در آمریکا دستیار هنری کسینجر (وزیر خارجه اسبق آمریکا) بوده است.

فصل سوم روایتگر دوران بازگشت نصر از آمریکا و فعالیت‌های علمی او در قالب گروه فلسفه و نیز سفرهای خارج از کشور او برای شرکت در سمینارهاست.

فصل چهارم مراحل تعامل و همکاری نصر با دربار رژیم پهلوی را بیان می‌کند. پذیرش ریاست دانشگاه صنعتی آریامهر، همکاری با ساواک، حضور در حزب رستاخیز و نیز ریاست دفتر فرح از جمله این سمت‌‌هاست. این فصل هم چنین شرحی از ادعاهای نصر در خصوص تعاملش با علامه طباطبایی و شهیدمطهری را نقل کرده و می‌کوشد با کمک اسناد آنها را ارزیابی کند.

فصل پنجم شرحی از دوران پس از انقلاب و حضور نصر در آمریکا، ارتباط او با خاندان پهلوی در خارج از کشور و نیز ماجرای اظهار نظر وی در خصوص سلمان رشدی است.

آخرین فصل کتاب اندیشه سیاسی نصر را با محورهایی چون نظر وی راجع حکومت دینی، جهاد و بنیادگرایی عرضه کرده است.

پشت جلد این کتاب آمده است: جامعه ما سیدحسین نصر را بیشتر به عنوان یک شخصیت علمی  و نماینده مکتب سنت‌گرایی می‌شناسد، در حالی که وی تا کنون بارها در قامت یک کارگزار و سیاست‌مدار حکومت پهلوی ایفای نقش کرده‌است. پس از انقلاب نیز با آن که بیشتر وجهه فرهنگی به خود گرفت کم و بیش میدان سیاست را رصد کرده و از نقش‌آفرینی ابایی نداشته‌است. کتاب حاضر با تکیه بر آثار و اسناد معتبر ضمن ارائه تصویری از زندگی دکتر نصر برخی عملکردهای اجتماعی و سیاسی وی پیش از انقلاب را بررسی می‌کند. بیان زوایای رابطه او با علامه طباطبایی، شهیدمطهری، مبارزان انقلاب بخشی از این فراز است که نقطه اوج آن زمانی است که نصر چهارمین مقام رسمی رژیم پهلوی بود. افزون بر این اندیشه سیاسی نصر و نظرات او راجع حکومت دینی، انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره) ارزیابی شده‌است.

انتهای پیام/ک



 
Haddade Adel
Haddade Adel