در رو نمایی از کتاب «تشنه دانش» مطرح شد؛ - چشمه دانش
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

برای نمایش / عدم نمایش پیام های ارسالی در پارسی یار اینجاکلیک کنید

  • + در پی در خواست کاربر گرامی گشت ارشاد که فرموده بودند: حاجی میشه واسه رخ ماهم یک شعر بگی ؟؟ گشت ارشادی و از روی گلت دل ها مات....شه شطرنج به آستان رخت بارها مات
  • + رخت خود را جمع ز پارسی یار کرده بودم بساط خود را پهن در تلگرام کرده بودم مهندس آمد و گفتا که نسناس فراموشکار روزهای آس و پاس بیا در دست خود گیر این یک رباط است پیام از دور بفرست نوعی انعکاس است منم توبه ز کار خویش کردم بساطم را به پارسی پهن کردم خداوند به حق هشت و چارت زما بگذر شتر دیدی ندیدی چشمه دانش تقدیم به مهندس فخری زید عزه
  • + آیت الله ابوالقاسم علیدوست: امام خمینی قدس سره شعار اصلی خود را بر رفتن شاه متمرکز کردند. امام رأس هرم قدرت پهلوی را نشانه گرفته بود و به خوبی بر این امر واقف بودند که با رفتن شاه، رژیم پهلوی نیز خواهد رفت. امام خمینی قدس سره برای پشتوانه نظریه «شاه باید برود » به شعارهای مردم استناد می کردند و می فرمودند:الآن تمام مردم ایران از بزرگ و کوچک شعارشان بر رفتن شاه است.
  • + آیت الله سید علی حسینی آملی: تمام مشکلات جامعه بشری به خاطر این است که از خواسته فطرت خود دور مانده‌اند. ما اگر به وجدان خودمان برگردیم بیدار می‌شویم.
  • + رمز إحرام رمز احرام این است که که کاری را که دیگران به مجرد وفات با تو می کنند تو با خود بنما! لباس ها را در آور، غسل کن، کفن بپوش، تسلیم ربّ شو، حزین باش و آماده فاصله گرفتن از عادات ترک مأنوس ها ، خائف و امیدوار باش.
  • + آیت الله علیدوست: دنیای امروز در شرایطی است که چه مسلمان و چه غیر مسلمان بیش از هر زمان دیگر احتیاج به رفتار فاطمی دارد و هرچه که زمان پشت سرگذاشته می‌شود این احتیاج بیشتر می‌شود که ما به الگویی همچون حضرت زهرا(س) نیازمندیم.
  • + .
  • + چندی است چو عبد یاغی گشتم با جرم و جنایت باغی گشتم با لطف خدا و ابواب نجاب از بی راه ها بازیافتی گشتم **************** سرهم بندی از چشمه دانش
  • + بنده عمریست که به تشییع بدن مشغولم بر لبم حوقله و به ذکر حق مشغولم بعد مرگم چه هراس ز آمبولانس و تشییع بنده عمریست که به تشییع بدن مشغولم سروده جشمه دانش اسفند 1394 ************* حوقله در زبان عربی مخفف لا حول و لا قوة الا بالله است.

طراحی این قالب توسط امیرحسین قدرتی انجام شده است


     
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

              آماربازدید:

              امروز: 128

              دیروز: 262

              کل: 487097

Haddade Adel
Haddade Adel
در رو نمایی از کتاب «تشنه دانش» مطرح شد؛ چاپ فرستادن به ایمیل
تاریخ:95/2/12---ساعت: 7:47 عصر


در رو نمایی از کتاب «تشنه دانش» مطرح شد؛
توصیه علامه حسن زاده آملی به طلاب/ ارتباط استاد و شاگرد دو جانبه است
آیت الله سید علی  حسینی آملی با بیان این که علامه حسن زاده آملی در سنین پیری روزانه حدود 17 ساعت فعالیت داشتند، گفت: طلاب با بهره گیری از وقت و غلبه بر نفس خود، می توانند به درجات بالای علمی و اخلاقی برسند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین سید علی حسینی آملی پیش از ظهر امروز در آیین رو نمایی از کتاب «تشنه دانش» در مجمع عالی حکمت اسلامی قم گفت: سبکی که حجت الاسلام سید مرتضی حسینی کمال آبادی در تألیف این کتاب به کار گرفته اند، بسیار پسندیده است.

 رونمایی از کتاب تشنه دانش حسینی آملی

شاگرد برجسته علامه حسن زاده آملی ابراز کرد: در واقع باید بگویم که نویسنده این کتاب و عزیزانی که چنین آثاری را منتشر می کنند، امید آینده حوزه های علمیه هستند؛ شهید مطهری، علامه حسن زاده آملی و اساتید علمی، جهان بشریت را هدایت می کنند.

 

وی اظهار داشت: از چشمه نور قرآن و ولایت اهل بیت(ع) نهرها جاری شده است و امیدواریم که ما با بهره گیری از این سرچشمه ها، نهرهایی نباشیم که به بن بست می خورند؛ علمای گذشته به معلم خود این چنین می گفتند که جان من فدای معلمم باد؛ ارتباط بین استاد و شاگر رابطه ای دو جانبه است.

 

حجت الاسلام والمسلمین حسینی آملی خاطرنشان کرد: زمانی که بنده در آمل برای سخنرانی به جایی می رفتم، کتاب هایی به همراه خود بر روی منبر می بردم؛ برخی به من گفتند که شما مانند علامه حسن زاده آملی هستید.

 

وی ادامه داد: این افراد این دغدغه را داشتند که چرا دیگر سخنرانان، قال الصادق(ع)، قال الباقر(ع) و قال الله تعالی را از روی کتاب برای ما نمی خوانند؛ مبلغان و سخنران توجه داشته باشند که بیان آیه و روایت با مراجعه به کتاب قرآن کریم و کتب روایی نزد مردم پسندیده تر است.

 

شاگرد برجسته علامه حسن زاده آملی افزود: انسان می تواند بر خواسته های نفسانی خود مسلط شود؛ علامه حسن زاده آملی می فرمودند که تا همه چیزت را به علم ندهی، علم هیچ چیزش را به تو نمی دهد.

 

حجت الاسلام والمسلمین حسینی آملی خاطرنشان کرد: علامه حسن زاده آملی در توصیه به جوانی فرموده بودند که در جوانی به گونه ای کار کنید که در پیری از کار افتاده نشوید؛ خود ایشان در سنین پیری روزانه حدود 17 ساعت به فعالیت مشغول بودند.

 

وی اظهار داشت: علامه حسن زاده آملی می فرمودند که از گذر عمرم پشیمان نیستم و از عمرم خوب استفاده کردم؛ دیدگاه علامه حسن زاده آملی به طلاب این بوده که از وقت بهترین استفاده را بکنند.

 

شاگرد برجسته علامه حسن زاده آملی در پایان گفت: چگونه که یک طلبه مبتدی تبدیل به علامه ای می شود که چراغ هدایت است و کرامت را از قوه به فعل می رساند؛ همه طلبه ها با بهره گیری از وقت و غلبه بر نفس خود، می توانند به درجات بالای علمی و اخلاقی برسند./840/پ202/ی


 
Haddade Adel
Haddade Adel